Alumini

Ens dediquem a la fabricació i muntatge d'estructures, finestres i tancaments d'alumini d'última generació. Proporcionem qualitat, tecnologia i disseny en instal·lacions d'alumini, per als projectes més exigents.El Nostre àmbit d'actuació, és el situat principalment en la província de Barcelona, encara que també realitzem de forma puntual, treballs fora de la província.

La innovació en els nostres productes i la prestació d'un servei altament qualificat, són les millors alternatives per a empreses constructores i clients particulars, ja que necessiten una atenció individualitzada en correspondència amb les seves necessitats. Treballem amb proveïdors de reconegut prestigi en el sector, el que ens permet d'obtenir productes finals que satisfan plenament les peticions i necessitats dels nostres clients.

La nostra amplia trajectòria professional fonamentada en els mitjans tècnics i humans altament qualificats, amb els recursos i equips adequats, aporten solucions a cada treball i garanteixen una alta qualitat de producte i servei.

no images were found